İnegöl Hanife - Selçuk Teşik Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Değişimin hızlı olduğu günümüzde ihtiyaçlara çağdaş dünyanın normlarıyla cevap veren, insan haklarına saygılı, yüksek moral değerlerine sahip, çalışmalarıyla referans gösterilen bir kurum olmak.

Misyon: Türk Milli eğitiminin temel değerleri ve genel amaçları doğrultusunda; Sağlıklı iletişim kurabilen, sorumluluk alabilen, kendine güvenen, üretken, gelişmelere açık, kendisiyle ve toplumla barışık, ihtiyaçlarının farkında olan ve bunlara esnek çözümler üretebilen, bilimsel ve mesleki gelişme imkânlarından yararlanabilen bireylerin oluşumu konusunda her türlü rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetlerini sunmak.

Pansiyon Bilgileri: -
Saatler: Mesai Saatleri 08:00-12:00 ,13:00-17:00
Yabancı Dil: -
Servis Bilgisi: YOK
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: -
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -
Kontenjan Bilgileri: -
Diğer Hususlar: -

WEB - https://ineglram.meb.k12.tr

Adres - Kemalpaşa Mahallesi Okullar Caddesi Adnan Tüzün Sokak No 4 İnegöl / BURSA

Öğretim Şekli :-

Yerleşim Yeri - Kemalpaşa Mahallesi Okullar Caddesi Adnan Tüzün Sokak No:4 İNEGÖL/BURSA

Ulaşım Adliye binası arkasında,İmam Hatip Lisesi Yurdu ile Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasındadır.Yürüyerek veya araçla ulaşım sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir Merkezinde yürüme mesafesindedir.